10 måter å åpne den nederlandske vinteren på

1 Julemarkedet

Foran de sterkt opplyste gatene og dampende biler til salgs, vil du se hvordan nederlenderne feirer jul og ønsker vinterens komme velkommen. Store og små byer vil ha julemarkeder, med hundrevis av boder som selger snacks med juletema, gaver og lys , pelsverk, treskjæringer, stearinlys og mer. Med god julemusikk kan du spise og leke mens du nyter de vakre gatene og små forestillingene.

1
1.1

 

 

2.Lyset lyser opp den kalde natten

Den nederlandske lysfestivalen starter også om vinteren, og bringer lys inn i den lange natten. Amsterdam, Eindhoven, til og med ostebyen Gouda har lysfestivaler, og du kan ta en båttur med et par venner for å se Holland om natten.

2.1

Amsterdam Light Festival arrangeres fra desember til januar hvert år (Lysfestivalen 2016 arrangeres fra 1. desember til 22. januar).Lyskunstnere fra hele verden kommer til Amsterdam for å stille ut verkene sine.Lys vil krysse kanalen og de omkringliggende veiene for å lyse opp vinternatten på kanalen. Den beste måten å se kanalen på er med nattbåt, men du må kjøpe billetter på forhånd.

2.2

Eindhoven Glow-festivalen arrangeres hvert år i november, når byen får et nytt utseende.Kirker, bygningstak og mange andre steder er dekorert med lys spesielt designet av kunstnere for å fange alles øyne. Den totale lengden på ruten er ca. 3~4 kilometer, du kan nyte den annerledes nattutsikten over Eindhoven mens du går. Stearinlysnatt i Gouda finner sted hvert år i desember.Når natten faller på, slår byen av alle fjernsyn og lys, og tenner tusenvis av stearinlys for levende lys kveld. I mellomtiden brukes varmt levende lys også for å ønske velkommen på det nye året.

3.Kan ikke gjemme seg for vinteren, som i vindbølgene

Kan du forestille deg at på den første dagen av det nye året, ville 10 000 mennesker samles og stupe ned i det kjølige vannet samtidig? Ja, i Holland er det galskap. Dykkerkarneval i begynnelsen av det nye året vil bli holdt i mer enn 80 byer over hele landet. Uansett hvor kald den nederlandske vinteren blir, fortsetter den årlige dykkerleiren å utvide seg.

3

3-1

4.Alle typer isaktiviteter om vinteren

Besøk selvfølgelig Zwolle sentrum i Nederland for å se isskulpturer, hvor kunstnere fra forskjellige land samles. Se hvordan de forvandler dekadent til magi, isskulpturen i lys av samarbeidet, gjennomsiktig og vakker.Ice Bar, dette prosjektet må settes på dagsorden når du kommer til Nederland!Ikke bare i Sverige, men også i Nederland.Ved minus 10 grader fryser alt.Selvfølgelig bruker du spesielle varme klær og hansker for å holde kroppen varm, og for det halve en time nyter du både den kalde og den alkoholholdige drikken.

4

Vinter i Nederland, må nevne er skøyter. Det er ikke noe fjell i lavlandet hvor du ikke kan gå på ski, men skøyter er en reservert sport for mange mennesker. Med familie og venner, vandre ute på isen, omgitt av konsert haller og museer, og du vil se mange mennesker danse og boltre seg på isen på skøyter, og varme opp med en kopp varm kakao. Vinteren ser ut til å være morsommere for barn som ikke er redde for kulden. Turgåing og skigåing i Eftelings eventyrlige vinterskog; Ta virtuelle turer til fjerne land på jernbanemuseer, se hvordan dampmaskiner ble oppfunnet, og spill isskulpturer med egne hender. For barn er de glade minner.

4-2

5. Trikkeutflukt

Hvor kan jeg få den beste ertesuppen i Nederland? På Snerttram-taubanen, selvfølgelig! Det er varme lys på taubanen, grønne planter og trekkspillkunstnere som spiller sjelfullt, og guiden vil komme med litt sladder for å lette stemningen.Underveis vil de berømte severdighetene i vakre Rotterdam passeres. Så en trikketur er også en god måte å besøke Holland om vinteren.

5

6. Mat varmer kroppen og varmer hjertet

Når jul og nyttår kommer, er mat også et av vinterens høydepunkter i Holland. Vinteren i Nederland kan ikke mangle ertesuppe, og du lurer kanskje på, denne merkelige grønne suppen ser ikke særlig god ut. Men det er en nederlandsk vintermiddagsfavoritt, med erter, poteter, gulrøtter, selleri, kombinert med svinekjøtt og baconpølse, suppen er veldig rik, hvis du smaker den, vil du definitivt få den deilige vinterbollen full av energi.

6

Stroopwafel, en av de mest populære snacks. Med karamellsirupen i midten er utsiden sprø og innsiden myk og seig, veldig søt, men ikke fet. Nederlenderne elsker søtsaker, og de elsker å lage så vel som å spise .Den mest autentiske måten å spise denne kaken på er over en rykende kopp kaffe eller te og spist varm.

6-1

7.Vintertur på kysten

Vinter alt visnet, tusenvis av miles med is, å tråkke på snøen og se på havet er også en slags skjønnhet. Nederland har 250 kilometer kystlinje, så du kan varme deg på en kafé i nærheten.

7

8.Fyrverkeri i gatene

På nyttårsaften 31. desember vil hver by sette opp et spesielt fyrverkeri. Blant dem er Erasmus-broen i Rotterdam den mest spektakulære. Folk har også lov til å kjøpe lite fyrverkeri for moro skyld denne dagen.

 8

9. Gatefester går ut i gatene og fester med alle.

Det vil være mange forskjellige temafeiringer på gater og torg. For eksempel Sinterklaas' juleaktiviteter, Deventers Dickens Festival eller julesalgssesongen. Veldig livlig moro.

9-1

10.Hør på konserten

Spaser gjennom en klassisk konsert, rusle gjennom nasjonalmuseet. Teatre og museer arrangerer også arrangementer med en rekke temaer for å sikre at vinteren din i Nederland ikke blir ensom.

10

 

 

 


Innleggstid: 22. juli 2021