Melody 2021 Nyankomst Julehus Village LED-lys Dekorasjon/Feriegaver/Innendørsdekorasjon

海报3

Christmas House Village LED-lys dekorasjon/feriegaver/innendørs dekorasjon

  • Husets juledekorasjon: De fargerike LED-lysene er nydelige og lyse, noe som er veldig iøynefallende som feriedekorasjon.Munter musikk passer veldig godt til den festlige atmosfæren.
  • Multifunksjonell borddekorasjon: Denne julehusdekorasjonen er veldig egnet for ditt hjem, arbeidsplass, inngangsbord, peishylle, eller som midtpunktet på spisebordet, og legger til den festlige atmosfæren.
  • Beste julegave: Dette er en lett og perfekt julegave av høy kvalitet.Den passer for barn, venner eller som en samling.Munter musikk, strålende lys og livlige julescener gjør den kalde julen full av varme.

88

89

87

Dynamisk, lys og musikk

Fargerike lys, roterende tog og munter julemusikk skaper en sterk feststemning og tilfører en sjarmerende atmosfære til den kommende festivalen.

Perfekt størrelse

Størrelsen er moderat og kan plasseres på skrivebordet, kuppelen, sminkebordet, nattbordet.Den er enkel å oppbevare og organisere når den ikke er i bruk, og tar ikke opp plass.

Tryggere å bruke

Bruk 3AA-batterier (ikke inkludert) for strømforsyning.Den fungerer under lavspenningsforhold (4,5V), noe som er sikrere.Du trenger ikke bekymre deg for elektriske støt fra barn eller kjæledyr.

海报4

Varmt tips

Kjære kjøper, på grunn av lyseffekt, skjermens lysstyrke, manuell måling, etc., kan det være noen små forskjeller i farge og størrelse mellom bildet og den faktiske varen.Håper inderlig at du kan forstå!Takk skal du ha.


Innleggstid: 15. juli 2021